descărcare

Principalul obiect de activitate al societății Repower Furnizare România S.R.L este comercializarea energiei electrice, către consumatorii finali.
Fiind într-o continuă dezvoltare, numărul de clienți a crescut, iar, cu timpul, s-a simțit nevoia de a avea un sistem informatic specific activității de furnizare a energiei electrice, care să permită emiterea facturilor în regim propriu, gestionând în același timp cantități mari de informații referitoare la clienții nostri.
Sicon Serv 2000 a venit în întâmpinarea nevoilor noastre, prin dezvoltarea sistemului personalizat “Gestiune clienti si facturare”, reușind să atingă obiectivele vizate eficient, la timp și cu un preț competitiv. Sicon Serv 2000 a oferit asistență tehnică de calitate, fiind receptivă și soluționând rapid toate solicitările noastre, inclusiv cele de modificare / extindere a programului. Cele mai bune exemple in acest sens sunt trecerea la funcționarea programului pe o platformă virtuală și furnizarea tuturor informațiilor preluate din programul “Gestiune clienti si facturare” atât către serviciul de contabilitate, cât și către programul SAP. Cele mai importante beneficii pe care ni le-a adus implementarea acestui sistem sunt timpul redus necesar emiterii unui număr mare de facturi, în condiții de calitate, precum și accesul și gestiunea facilă a detaliilor legate de contractele aflate in desfășurare. Remarcăm, referitor la sistem, usurința în utilizare, funcționalitatea și posibilitățile de dezvoltare ulterioară oferite.
Acum, dupa zece ani de utilizare, consideram implementarea sistemului ca fiind un succes și ne declarăm mulțumiți de colaborarea cu Sicon Serv 2000. Repower Furnizare Romania.
Gabriel-Ionut Colonna. Gestionare Aplicație. Piață România. gabriel.colonna@repower.com

Logo_mic

        Soluția de management oferită de către Sicon Serv 2000 a fost un software complet, care permite gestionarea clienților, a stocurilor și emiterea facturilor. Cu ajutorul aplicației de gestiune clienți, reușim sa administrăm cu ușurință o bază de date mare de clienti. In acest sens, soft-ul ne permite personalizarea documentelor și a rapoartelor, dar și interconectivitate cu aplicația de emitere facturi către clienții noștri, precum și cu calculul stocurilor. Astfel, Sicon Serv 2000, a reușit să îmbine ușurinta în folosire, stabilitatea și multitudinea de opțiuni. Mai mult de atât, echipa Sicon Serv 2000 ne oferă suport și consultanță promptă, răspunzând în cel mai scurt timp posibil solicitărilor noastre. In 9 ani de utilizare a aplicației, Sicon Serv ne-a oferit o soluție pentru o gestionare a afacerii flexibilă, completă și mereu în pas cu nevoile noastre.
Baby Spa recomandă cu căldură firma Sicon Serv 2000 ca parteneri pentru soluții de gestiune a afacerii !
Anca Grecu – DOCTOR ÎN EDUCAȚIE FIZICĂ ȘI SPORT – manager  www.babyspa.ro
Odata cu extinderea conceptului Baby Spa in a doua locatie, respectiv Aviatiei Wellness Center, a fost necesara si configurarea unui soft care sa corespunda specificului activitatii si sa fie in pas cu toate cerintele derularii unei activitati comerciale. Ce a contat foarte mult pentru noi in alegerea de a colabora cu Sicon Serv a fost faptul ca am gasit deschidere fata de solicitarile noastre de a ni se configura programele astfel incat sa se potriveasca perfect nevoilor noastre. Astfel, ne-am putut personaliza programul de gestiune si facturare, pentru a ne furniza rapoartele pe care le consideram relevante si in concordanta cu nevoile curente ale activitatii desfasurate. Pe tot parcursul colaborarii noastre, care continua foarte bine si in prezent, am beneficiat de suport tehnic constant.  Programele sunt usor de folosit si cu o interfata prietenoasa pentru utilizator. Suntem incantati de facilitati disponibile, de grafica intuitiva si de viteza de lucru a programelor furnizate de Sicon Serv. Recomandam cu incredere Sicon Serv pentru seriozitate, promptitudine si orientarea catre client!
Multumesc,
Anca Grecu – DOCTOR IN EDUCATIE FIZICA SI SPORT –  anca@babyspa.ro / 0720 707 575
GENERAL MANAGER – www.aviatieicenter.ro

sigla_dentimar+cert copy

       Cu ocazia sărbatorilor de iarnă 2016-2017, firma DENTIMAR vă urează  un an cu realizări și satisfacții în tot ce realizați. Suntem foarte multumiți de colaborarea noastra de peste 10 ani, cu privire la programul de facturare personalizat și de solicitudinea promtă atunci când am avut nevoie, pentru perfecționare sau completare, dat fiind profilul deosebit al firmei noastre .
Cu aprecieri deosebite și multumiri.
Director General SC.Dentimar SRL Economist Maria Apostol
Mobil 0748 221 904 –  Tel/Fax 021 211 83 01
Web: www.dentimarlab.ro

eco

     De cand am achizitionat programul de facturare dezvoltat de SICON SERV 2000 am avut placuta surpriza sa constatam faptul ca am putut gestiona rapid clientii si activitatea de facturare. Este un program special, personalizat conform nevoilor societatii noastre, care usureaza activitatea contabila.
Recomand cu caldura achizitia acestui program, mai ales ca puteti beneficia de asistenta tehnica oricand.
Virgil Andreescu, Ecoplast Invest SRL. SC ECOPLAST INVEST SRL Splaiul Unirii nr. 162, sector 4, Bucuresti  Tel/Fax:021/319.54.28 Email:ecoplast@rdsmail.ro
logo3
“Organizez evenimente de mulți ani și știu că fiecare minut al zilei este important, pentru că orice detaliu poate face diferența dintre o propunere de eveniment si certitudinea că acesta va avea loc la Le Château – Castelul din Inima Orașului. De aceea, prefer sa imi gestionez cu atentie timpul și să mă folosesc de cele mai noi aplicații pentru a-mi eficientiza munca. Acesta este motivul pentru care am ales programul realizat de Sicon Serv 2000. Programul oferă gestiunea meniurilor disponibile existente sau create special pentru un anumit client, ține evidența rețetelor produselor și permite chiar întocmirea listei de cumpărături pentru pregătirea din timp a unui meniu. Programul gestionează și rezervările, prin completarea unui calendar ilustrativ al evenimentelor, simplu de utilizat și extrem de ușor de completat. Doar câteva click-uri și informațiile relevante sunt stocate în sistem, de unde pot fi accesate de către orice coleg de-al meu care își dorește să afle statusul unei zile anume din calendar. Astfel câștig timp foarte prețios, pe care îl folosesc în beneficiul clienților noștri, sprijinindu-i în organizarea celor mai reușite evenimente din București.”
Ștefania Ivan – Sales Executive Le Château
logo3
“Evenimente în aproape fiecare zi a săptămânii, zeci de facturi emise sau primite și o interacțiune continuă cu partenerii noștri. Astfel s-ar putea descrie activitatea mea cotidiană la Le Château – Castelul din Inima Orașului. Intensă și, în același timp, captivantă, niciodată o zi nu se aseamănă cu următoarea. Întotdeauna însă mă pot baza pe un sprijin de nădejde, un sprijin care îmi ușurează munca așa cum nu mi-aș fi imaginat că este posibil. Programul de facturare, realizat de către Sicon Serv 2000, corelat cu programul de evidență al contractelor și achitării ratelor utilizat la Le Château îmi oferă exact ceea ce am nevoie: rapiditate, eficiență și, cel mai important, siguranța lucrului bine făcut. Un cumul de calități care-l fac indispensabil în munca de zi cu zi, atunci când randamentul nostru este în strânsă legătură cu activitatea celorlalte departamente.
Colegii mei se bazează pe mine, iar eu mă bazez pe acest program extrem de eficient!”
Ana-Maria Gheorghe – Departament Contabil Le Chateau

Cristina Gavriluț

Ma numesc Cristina si ma ocup cu organizarea de evenimente.

Inaintea fiecaruia, sunt o multime de detalii de stabilit si de lucruri de pus la punct.

Am gasit in Sicon Serv 2000 un colaborator de incredere, in sensul in care mi-au pus la dispozitie un contract interactiv, cu ajutorul caruia intocmesc cu foarte mare rapiditate contractele necesare; pe baza unui model furnizat de mine, ei au facut ca timpul alocat intocmirii, sa se diminueze considerabil.

Mai mult, atunci cand am avut nevoie de modificari sau adaugiri, am gasit oameni dornici sa ma ajute cat mai repede cu putinta.

Ii recomand cu incredere ca profesionisti desavarsiti.

Telefon: 0746-779720 ; pagina de fb https://www.facebook.com/targuri.alba.iulia