SOFTWARE pentru AFACEREA TA !
     Sicon Serv 2000 este o companie care ofera solutii prietenoase si performante pentru sistemele informatice ale afacerilor mici si mijlocii: 
  •   utilizare imediat dupa instalare, fara o pregatire speciala.
  •   acopera principalele domenii de administrare a afacerii : managementul firmei, evidenta contabila , facturare si gestiunea clientilor, gestiunea marfurilor si / sau productiei, calcul salarii, gestiunea evenimentelor și activităților într-un restaurant etc.
     Specificul activității companiei noastre este realizarea de programe puternic personalizate, începând cu factura proiectata special pentru fiecare client (sigla, logo, layout factura), continuând cu proiectarea interfețelor (foarte prietenoase cu explicații și mesaje langa fiecare câmp, opțiune/buton de comandă) și respectând cerințele specifice ale fiecărui client, modul său uzual de lucru.
      De exemplu, programul de facturare pentru o firmă de advertising, nu este același ca și pentru firma a unui laborator dentar (aici se ține evidența cabinetelor dentare, a doctorilor și pacienților, precum și a clienților uzuali ) sau a unei firme de distribuție energie electrică. In acest din urma caz, programul este foarte complex. Clienții (câteva sute) au cate 1-40 locuri de consum, fiecare dintre acestea dispunând de câte trei anexe de consumuri orare pe fiecare luna – in format Excel, care sunt transferate intr-o baza de date de consumuri (transfer automat prin program, individual pe client sau pentru un grup/toți clienții odată) utilizate (dupa calculul consumurilor lunare) pentru facturile de avans, respectiv de regularizare, care sunt generate automat, utilizatorul putând să comande tipărirea acestor facturi individual sau pentru un grup de clienți.
      Toate aceste programe au fost testate si sunt folosite și in cadrul companiei noastre. Ca rezultat, am imbunătățit tot ceea ce părea dificil sau cu prea mulți pași, am adăugat mesaje explicative, am creat atenționari și rapoarte pentru ce-și doreau clienții si pentru ceea ce consideram noi folositor utilizatorilor programului să vadă afișat !
      Toate rapoartele afișate pot fi salvate și ca documente PDF și prelucrate ulterior sau înglobate în documente mai complexe (la cerere). Se poate astfel apela celălalt serviciu oferit de compania noastră ‘Documente PDF interactive ‘.  In acest scop, la achiziția oricăreia dintre aplicații, vă livrăm și programul PDF Creator (gratuit), care instalează o imprimantă virtuală ce permite salvarea acestor rapoarte (ca pdf-uri).

Programe de facturare

Poza-teanc-facturi _500x375

 Prezentare:Click aici!

Evidenta cash-flow-ului

AdobeStock_112335327-300x173

Programul MANAGER

AdobeStock_85604176 _500x375

Prezentare: Click aici!

Gestiunea marfurilor, productiei, inventarului

Poza-Inventar _500x375

Calcul salarii

AdobeStock_125673009-300x200

Programarea evenimentelor, gestiunea clienților și meniurilor într-un restaurant

2017

Gestiunea creditelor/ratelor la mai multe banci

a man that flying with credit card

Registratura electronica a documentelor

Pc_Raccoglitore_002

Solicită-ne software-ul personalizat de care ai nevoie !

AdobeStock_117930623 _500x375